De afgelopen weken hebben een aantal kinderen van groep 4/5/6 tijdens talententijd gekozen voor een muziekworkshop. Het doel was om na 4 weken een eigen lied te hebben mét videoclip. Dit is gelukt! En natuurlijk willen we dit graag delen.
Ze zijn begonnen met het bedenken waar het liedje over moest gaan en op welke melodie ze het liedje wilden zingen. Hierbij hebben ze goed moeten communiceren met elkaar. Uiteindelijk hebben ze samen een melodie gevonden waar ze hun lied op wilden zingen. Ze hebben allemaal ideeën en zinnen opgeschreven en Hub heeft daar een tekst van gemaakt.
In de derde les hebben de kinderen het liedje professioneel ingezongen met allemaal speciale aparatuur. Dit vonden ze erg indrukwekkend.
Afgelopen week hebben we de videoclip opgenomen. De kinderen hebben samen gebrainstormd hoe ze de videoclip wilden vormgeven en hebben uiteindelijk ook samen gezorgd voor een ontzettend gaaf resultaat.

De videoclip is af en we willen het resultaat graag met jullie delen. De doelen communiceren en samenwerken waren tijdens de muzieklessen duidelijk te zien!
Je kunt alleen de video zien als je onderstaande link hebt. Verder zijn de desbetreffende ouders allemaal akkoord met het plaatsen van de videoclip.

Ik hoop dat jullie net zo genieten van de videoclip als de kinderen.

Link: https://youtu.be/4-sNJ3DYdi4